Organisatie

Wij zijn een tuin- & landschapsarchitectenbureau met een frisse kijk op ruimte en passie voor groen. Wij werken door heel Nederland aan uiteenlopende projecten en je kunt bij ons terecht voor de eerste ontwerpschets tot en met begeleiding van de uitvoering en onderhoudsplannen.

Missie

Samen met jou Nederland elke dag een stukje mooier maken.
Mien Ruys is een icoon in de wereld van tuin- en landschapsarchitectuur. Wij zijn trots op deze naam en het bewaken van het erfgoed van Mien Ruys rekenen wij ook tot onze missie.

Visie

Een goed ontwerp is tijdloos. Met onze heldere ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige beplanting maken wij Nederland niet alleen een stukje mooier, maar ook groener en socialer. 

Samenwerking

Als gerenommeerd tuin- en landschapsarchitectenbureau bieden wij een totaaloplossing voor ruimtelijke projecten. Dankzij de hechte samenwerking tussen onze landschapsarchitecten en de groenspecialisten van Smit Groenadvies zijn wij in staat om voor elk vraagstuk de juiste oplossing te bieden. Wij werken regelmatig samen met architecten, stedenbouwkundigen en kunstenaars en bij complexe multidisciplinaire ontwerpopgaven schuiven wij vaak aan in het planteam.

Diensten

Bij Buro Mien Ruys kun je terecht voor de eerste ontwerpschets tot en met de visualisatie van jouw ruimgelijke vraagstuk. Samen met Smit Groenadvies en Prommenz hebben wij alle kennis en expertise in huis om op efficiënte wijze concrete ontwerpen, beplantingsplannen, werktekeningen en bestekken te maken. 

Een greep uit ons brede pallet aan diensten:

  • Ontwerp (van schetsontwerp tot definitief ontwerp)
  • Visualisaties in 2d en 3d
  • Beplantingsplannen
  • Werktekeningen
  • Bestekken
  • Engineering
  • Terreinmeting
  • Bodemonderzoek 
Buro Mien Ruys werkt samen met Smit Groenadvies, beide onderdeel van
Prommenz. Samen met jou maken we Nederland iedere dag een stukje mooier!

Kernwaarden

Buro Mien Ruys is onderdeel van Prommenz en deelt dezelfde kernwaarden. Met deze kernwaarden duiden wij de eigenschappen en drijfveren van ons bedrijf. Deze kernwaarden geven ons richting bij het nemen van strategische beslissingen. Met kernwaarden waar iedereen binnen het bedrijf achter staat weet iedereen hoe bepaalde vraagstukken aan te pakken. Zo kunnen wij de klant nog beter van dienst zijn. 

Wij richten ons op de mensen áchter het ruimtelijke project. We voelen ons betrokken bij en richten ons op de mens als opdrachtgever, belanghebbende of collega.

Wij bieden een totaaloplossing voor ruimtelijke projecten. Wij denken creatief, proactief en zijn flexibel. Zo komen wij samen met onze opdrachtgevers en belanghebbende tot de juiste oplossingen.

Wij zorgen intern en extern voor optimale samenwerking. We integreren en bewaken een interne familiaire cultuur en zorgen voor een goede connectie tussen opdrachtgever en uitvoerder.