Helder & praktisch

Buro Mien Ruys heeft een rijke traditie in het maken van concrete en pragmatische ontwerpen voor de buitenruimte, gecombineerd met een grote deskundigheid op het gebied van beplantingen. Wij bieden verschillende diensten aan in de tuin- en landschapsarchitectuur en ons werkveld richt zicht op tuinen, parken, openbare ruimte, landschap en ‘Zorgeloos Groen’. 

IMG_1792

Tuinen

Heldere lijnen en het gebruik van een beproefd beplantingassortiment. Buro Mien Ruys ontwerpt zowel kleine als grote particuliere tuinen maar ook grote semi-openbare (dak)tuinen voor scholen, zorginstellingen, kantoren en woningcorporaties horen thuis in ons port folio.

Park en openbare ruimte

Een groene, gezonde, veilige en mooie buitenruimte voor iedereen! Een park of gemeenschappelijke tuin als belangrijke ontmoetingsplaats voor bewoners. 

Het sociale karakter en maatschappelijke idealen van Mien Ruys zijn tot op de dag van vandaag actueel en spelen een belangrijke rol in onze ontwerpen voor de openbare ruimte, van parken tot gemeenschappelijke tuinen voor woningcorporaties.

Landschap

Buro Mien Ruys werkt regelmatig aan grootschalige groenstructuur- en landschapsplannen. Respect voor het oorspronkelijke cultuurhistorische landschap, vernieuwing en het creëren van een toekomstbestendig landschap staan centraal.

Zorgeloos Groen

De kracht van een bijzondere buitenruimte. Zorgeloos Groen zorgt ervoor dat bewoners de buitenruimte meer als hun eigen tuin ervaren. Bewoners genieten van bloeiende en kleurige beplanting die niet alleen gezond en sterk is, maar die ook tegen een stootje kan. Zorgeloos Groen is kleurrijk, goed van vorm, onderhoudsarm en aantrekkelijk geprijsd. Een concept dat werkt!