Actueel

Wat leeft er binnen Buro Mien Ruys, wat zijn de ervaringen van onze ontwerpers en wat speelt er in de wereld van tuin- en landschapsarchitectuur? Wij delen dit graag in onze nieuwsberichten. Laat je inspireren!
Ontwerptekening Provinciehuis Zwolle High Ress
Electrabel in Zwolle 2
Actueels Category

Feestelijke opening stadstuinen Buro Mien Ruys

De drie tuinen van onze Buro Mien Ruys ontwerpers zijn officieel geopend! De moderne stadstuin van 5×7 meter voldoet aan de ontwerpcriteria van Mien Ruys maar ook aan de duurzaamheidseisen van nu. Het resultaat is nu te bewonderen in de Tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart.

 

Twee inspirerende dagen in Dedemsvaart

Geslaagd personeelsevent en klantevent in de Tuinen Mien Ruys! Op 6 en 7 juni waren de Tuinen van Mien Ruys even ‘van ons’ en vormden het decor van onze personeelsbijeenkomst en klantevent. We konden letterlijk en figuurlijk de sfeer proeven van de plek waar het 100 jaar begon met de experimenten van Mien Ruys. Wat een inspirerende dagen!

Jubileum Tuinen Mien Ruys

De Tuinen van Mien Ruys bestaan 100 jaar! In 2024 is het een eeuw geleden dat Mien Ruys haar eerste proeftuin begon. Een bijzonder jubileum en mooi moment om stil te staan bij haar erfgoed. 

Tuinmodules

Het maken van beplantingsplannen is, in het werk van Mien Ruys, altijd een belangrijk en essentieel onderdeel geweest.

Inspiratie podcast Mien Ruys

Ter ere van het 100-jarige jubileum van de Tuinen van Mien Ruys is er een inspiratie podcast opgericht.

Onze eigen stadstuinen in aanleg

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de Tuinen Mien Ruys hebben onze ontwerpers drie nieuwe inspiratietuinen ontworpen! Momenteel in aanleg, binnenkort volledig in bloet te bewonderen in Dedemsvaart.

 

 

We staan in ‘Onze Eigen Tuin’!

In de nieuwste editie van Onze Eigen Tuin aandacht voor onze ontwerpers die ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de Tuinen Mien Ruys drie nieuwe inspiratietuinen hebben ontworpen! Daarnaast ook een artikel van onze Anet Scholma over Groene voortuinen. Lezen dus!

 

Schetsontwerp Leeghwaterpark

In opdracht van de gemeente Purmerend heeft Buro Mien Ruys een visie en ontwerp opgesteld voor het nieuwe Leeghwaterpark in Purmerend. Een toekomstbestendig plan waarin een groen recreatielint zorgt voor verbinding en herkenning. Een verbindend stadpark en een aanwinst voor inwoners én de natuur!

 

De nieuwe website staat live!

Voorlopig ontwerp Groot Vennep

Buro Mien Ruys presenteert het voorlopig ontwerp van Groot Vennep, een veelzijdig en toekomstbestendig recreatielandschap dat deel uitmaakt van het Masterplan PARK21. Een prachtig park met een aantrekkelijk en afwisselend recreatief landschap midden in de Haarlemmermeer.

100 jaar Tuinen van Mien Ruys

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan zijn er ook weer nieuwe proeven ontworpen en aangelegd. Momenteel is de voorbereiding van de aanleg van  drie kleine stadstuintjes in volle gang.

Ontwerp Leeghwaterpark Purmerend

Een mooi moment! Gister was de officiele aftrap van een prachtig project met een sterk team: samen maken wij een nieuw ontwerp voor het Leeghwaterpark in Purmerend.