De nieuwe website staat live!

Nieuwe website BMR (2)

Nieuwe website

Op de site maak je kennis met onze werkvelden, ons portfolio, onze prachtige projecten en ons team. Ook lees je meer over het gedachtegoed van Mien Ruys, een icoon op het gebied van moderne tuinarchitectuur. Je herkent haar ontwerpen aan de strakke lijnen en een weelderige beplanting. Zoeken naar de heldere lijn was haar credo en vormt nog steeds de spil van ons werk. Buro Mien Ruys heeft een rijke traditie in het maken van praktische ontwerpen gecombineerd met een grote deskundigheid op het gebied van beplantingen.

Of het nu gaat om een tuin, park, openbare ruimte, landschap of ‘Zorgeloos Groen’, onze ontwerpen zijn helder en strak, speels en pragmatisch, met oog voor detail. Woningcorporaties en gemeenten weten ons ook te vinden voor een bijzondere buitenruimte, van binnentuin tot grootschalige groenstructuur- en landschapsplannen. Als gerenommeerd ontwerpbureau met een frisse kijk op ruimte en passie voor groen maken we samen met jou Nederland iedere dag een stukje mooier!

Overig actueel

Vernieuwing Vakantiepark De Nollen

Mooie kampeerplekken, een aantrekkelijk recreatiegedeelte,  duurzaam, circulair en groen verpakt…  Trots op het nieuwe entreegebied bij Vakantiepark De Nollen in Callantsoog!

 

Feestelijke opening stadstuinen Buro Mien Ruys

De drie tuinen van onze Buro Mien Ruys ontwerpers zijn officieel geopend! De moderne stadstuin van 5×7 meter voldoet aan de ontwerpcriteria van Mien Ruys maar ook aan de duurzaamheidseisen van nu. Het resultaat is nu te bewonderen in de Tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart.

 

Twee inspirerende dagen in Dedemsvaart

Geslaagd personeelsevent en klantevent in de Tuinen Mien Ruys! Op 6 en 7 juni waren de Tuinen van Mien Ruys even ‘van ons’ en vormden het decor van onze personeelsbijeenkomst en klantevent. We konden letterlijk en figuurlijk de sfeer proeven van de plek waar het 100 jaar begon met de experimenten van Mien Ruys. Wat een inspirerende dagen!

Jubileum Tuinen Mien Ruys

De Tuinen van Mien Ruys bestaan 100 jaar! In 2024 is het een eeuw geleden dat Mien Ruys haar eerste proeftuin begon. Een bijzonder jubileum en mooi moment om stil te staan bij haar erfgoed.