Onze Eigen Tuin

onze eigen tuin voorblad

Het lijfblad

Het lijfblad ‘Onze Eigen Tuin’ voor de lezende tuinier. Opgericht in 1955 door Mien Ruys en haar echtgenoot Theo Moussault. Een informatief kwartaalblad met dieper gravende verhalen over vormgeving en beplanting van de tuin, onderhoud, groente en fruit, tuingeschiedenis en literatuur. Eigenzinnig en kritisch tuinieren is wat OnzeEigenTuin uitdraagt en het tijdschrift anders maakt dan andere.

Overig actueel

Onze eigen stadstuinen in aanleg

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de Tuinen Mien Ruys hebben onze ontwerpers drie nieuwe inspiratietuinen ontworpen! Momenteel in aanleg, binnenkort volledig in bloet te bewonderen in Dedemsvaart.

 

 

We staan in ‘Onze Eigen Tuin’!

In de nieuwste editie van Onze Eigen Tuin aandacht voor onze ontwerpers die ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de Tuinen Mien Ruys drie nieuwe inspiratietuinen hebben ontworpen! Daarnaast ook een artikel van onze Anet Scholma over Groene voortuinen. Lezen dus!

 

Schetsontwerp Leeghwaterpark

In opdracht van de gemeente Purmerend heeft Buro Mien Ruys een visie en ontwerp opgesteld voor het nieuwe Leeghwaterpark in Purmerend. Een toekomstbestendig plan waarin een groen recreatielint zorgt voor verbinding en herkenning. Een verbindend stadpark en een aanwinst voor inwoners én de natuur!

 

De nieuwe website staat live!