Groenspecialisten

Buro Mien Ruys is sinds 2023 onderdeel van Prommenz, het advies- en ingenieursbureau waar Smit Groenadvies ook deel van uitmaakt. Een unieke samenwerking, want Smit Groenadvies beschikt over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van beplanting en onderhoud. Dankzij de hechte samenwerking tussen onze landschapsarchitecten en de groenspecialisten van Smit Groenadvies zijn wij in staat om voor elk vraagstuk de juiste oplossing te bieden. De beste ontwerpers, ervaren groenspecialisten, ecologische deskundigen, aangevuld met de adviseurs van Prommenz. Dat is de kracht van het multidisciplinaire karakter van onze organisatie. 

Officieel onderdeel
Hand met pen en ontwerp

Smit Groenadvies

Smit Groenadvies is een middelgroot en ervaren advies- en ingenieursbureau gericht op groen en ecologie. Bij elk project stellen wij het groen, duurzaamheid en natuur voorop.

Prommenz

Prommenz is een advies- en ingenieursbureau met een frisse kijk op ruimte. Samen met jou willen wij Nederland iedere dag een stukje mooier maken.

Buro Mien Ruys

Buro Mien Ruys heeft een traditie in het maken van concrete en pragmatische ontwerpen gecombineerd met een grote deskundigheid op het gebied van beplantingen.

Samen maken we Nederland iedere dag een stukje mooier

Actueel

Twee inspirerende dagen in Dedemsvaart

Geslaagd personeelsevent en klantevent in de Tuinen Mien Ruys! Op 6 en 7 juni waren de Tuinen van Mien Ruys even ‘van ons’ en vormden het decor van onze personeelsbijeenkomst en klantevent. We konden letterlijk en figuurlijk de sfeer proeven van de plek waar het 100 jaar begon met de experimenten van Mien Ruys. Wat een inspirerende dagen!

Jubileum Tuinen Mien Ruys

De Tuinen van Mien Ruys bestaan 100 jaar! In 2024 is het een eeuw geleden dat Mien Ruys haar eerste proeftuin begon. Een bijzonder jubileum en mooi moment om stil te staan bij haar erfgoed. 

Tuinmodules

Het maken van beplantingsplannen is, in het werk van Mien Ruys, altijd een belangrijk en essentieel onderdeel geweest.

Inspiratie podcast Mien Ruys

Ter ere van het 100-jarige jubileum van de Tuinen van Mien Ruys is er een inspiratie podcast opgericht.