Groenspecialisten

Buro Mien Ruys is sinds 2023 onderdeel van Prommenz, het advies- en ingenieursbureau waar Smit Groenadvies ook deel van uitmaakt. Een unieke samenwerking, want Smit Groenadvies beschikt over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van beplanting en onderhoud. Dankzij de hechte samenwerking tussen onze landschapsarchitecten en de groenspecialisten van Smit Groenadvies zijn wij in staat om voor elk vraagstuk de juiste oplossing te bieden. De beste ontwerpers, ervaren groenspecialisten, ecologische deskundigen, aangevuld met de adviseurs van Prommenz. Dat is de kracht van het multidisciplinaire karakter van onze organisatie. 

Officieel onderdeel
Hand met pen en ontwerp

Smit Groenadvies

Smit Groenadvies is een middelgroot en ervaren advies- en ingenieursbureau gericht op groen en ecologie. Bij elk project stellen wij het groen, duurzaamheid en natuur voorop.

Prommenz

Prommenz is een advies- en ingenieursbureau met een frisse kijk op ruimte. Samen met jou willen wij Nederland iedere dag een stukje mooier maken.

Buro Mien Ruys

Buro Mien Ruys heeft een traditie in het maken van concrete en pragmatische ontwerpen gecombineerd met een grote deskundigheid op het gebied van beplantingen.

Samen maken we Nederland iedere dag een stukje mooier

Actueel

Onze eigen stadstuinen in aanleg

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de Tuinen Mien Ruys hebben onze ontwerpers drie nieuwe inspiratietuinen ontworpen! Momenteel in aanleg, binnenkort volledig in bloet te bewonderen in Dedemsvaart.

 

 

We staan in ‘Onze Eigen Tuin’!

In de nieuwste editie van Onze Eigen Tuin aandacht voor onze ontwerpers die ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de Tuinen Mien Ruys drie nieuwe inspiratietuinen hebben ontworpen! Daarnaast ook een artikel van onze Anet Scholma over Groene voortuinen. Lezen dus!

 

Schetsontwerp Leeghwaterpark

In opdracht van de gemeente Purmerend heeft Buro Mien Ruys een visie en ontwerp opgesteld voor het nieuwe Leeghwaterpark in Purmerend. Een toekomstbestendig plan waarin een groen recreatielint zorgt voor verbinding en herkenning. Een verbindend stadpark en een aanwinst voor inwoners én de natuur!

 

De nieuwe website staat live!