Onderdeel van Prommenz!

Buro Mien Ruys is officieel onderdeel van Prommenz!

Onderdeel van Prommenz

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet en vanaf deze week is Buro Mien Ruys officieel onderdeel van Prommenz. Sinds september 2022 werken wij samen en zijn Anet Scholma en Jos Smit leiding gaan geven aan het ontwerpteam van Buro Mien Ruys. Door middel van deze samenwerking is het ontwerpteam uitgebreid met behoud van kwaliteit en expertise en daarmee is de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

Al in de jaren 50 schreef Mien Ruys over het belang van groen in de openbare ruimte en de invloed van groen op het welbevinden en de gezondheid van mensen. De beplanting was, naar haar overtuiging, dé manier om de natuur en het beleven van de seizoenen in de woonomgeving te brengen. Dit standpunt blijkt 70 jaar later actueler dan ooit.

Meer weten over Buro Mien Ruys of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Overig actueel

Onze eigen stadstuinen in aanleg

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de Tuinen Mien Ruys hebben onze ontwerpers drie nieuwe inspiratietuinen ontworpen! Momenteel in aanleg, binnenkort volledig in bloet te bewonderen in Dedemsvaart.

 

 

We staan in ‘Onze Eigen Tuin’!

In de nieuwste editie van Onze Eigen Tuin aandacht voor onze ontwerpers die ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de Tuinen Mien Ruys drie nieuwe inspiratietuinen hebben ontworpen! Daarnaast ook een artikel van onze Anet Scholma over Groene voortuinen. Lezen dus!

 

Schetsontwerp Leeghwaterpark

In opdracht van de gemeente Purmerend heeft Buro Mien Ruys een visie en ontwerp opgesteld voor het nieuwe Leeghwaterpark in Purmerend. Een toekomstbestendig plan waarin een groen recreatielint zorgt voor verbinding en herkenning. Een verbindend stadpark en een aanwinst voor inwoners én de natuur!

 

De nieuwe website staat live!