Onderdeel van Prommenz!

Buro Mien Ruys is officieel onderdeel van Prommenz!

Onderdeel van Prommenz

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet en vanaf deze week is Buro Mien Ruys officieel onderdeel van Prommenz. Sinds september 2022 werken wij samen en zijn Anet Scholma en Jos Smit leiding gaan geven aan het ontwerpteam van Buro Mien Ruys. Door middel van deze samenwerking is het ontwerpteam uitgebreid met behoud van kwaliteit en expertise en daarmee is de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

Al in de jaren 50 schreef Mien Ruys over het belang van groen in de openbare ruimte en de invloed van groen op het welbevinden en de gezondheid van mensen. De beplanting was, naar haar overtuiging, dé manier om de natuur en het beleven van de seizoenen in de woonomgeving te brengen. Dit standpunt blijkt 70 jaar later actueler dan ooit.

Meer weten over Buro Mien Ruys of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Overig actueel

Vernieuwing Vakantiepark De Nollen

Mooie kampeerplekken, een aantrekkelijk recreatiegedeelte,  duurzaam, circulair en groen verpakt…  Trots op het nieuwe entreegebied bij Vakantiepark De Nollen in Callantsoog!

 

Feestelijke opening stadstuinen Buro Mien Ruys

De drie tuinen van onze Buro Mien Ruys ontwerpers zijn officieel geopend! De moderne stadstuin van 5×7 meter voldoet aan de ontwerpcriteria van Mien Ruys maar ook aan de duurzaamheidseisen van nu. Het resultaat is nu te bewonderen in de Tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart.

 

Twee inspirerende dagen in Dedemsvaart

Geslaagd personeelsevent en klantevent in de Tuinen Mien Ruys! Op 6 en 7 juni waren de Tuinen van Mien Ruys even ‘van ons’ en vormden het decor van onze personeelsbijeenkomst en klantevent. We konden letterlijk en figuurlijk de sfeer proeven van de plek waar het 100 jaar begon met de experimenten van Mien Ruys. Wat een inspirerende dagen!

Jubileum Tuinen Mien Ruys

De Tuinen van Mien Ruys bestaan 100 jaar! In 2024 is het een eeuw geleden dat Mien Ruys haar eerste proeftuin begon. Een bijzonder jubileum en mooi moment om stil te staan bij haar erfgoed.