Over Prommenz

Buro Mien Ruys is sinds 2023 onderdeel van Prommenz, een betrokken en allround advies- en ingenieursbureau met een frisse kijk op ruimte. Of het nu gaat om het uitvoerbaar maken van een visie, het herstructureren van openbare ruimte of het regisseren van ruimtelijke ontwikkeling, Prommenz ziet de verbinding en denkt vanuit onze expertise met je mee. Prommenz biedt een totaalpakket aan diensten binnen de werkvelden Ruimte & Ontwikkeling, Infra, Survey, Milieu, Groenadvies, Ecologie en Landschapsarchitectuur. Samen maken we Nederland iedere dag een stukje mooier!
Naamloos-4_Tekengebied 1
Over ons | Prommenz

Buro Mien Ruys

Bij Buro Mien Ruys bieden we verschillende diensten aan in de landschapsarchitectuur zoals particuliere tuinen, grote zorginstellingen, kleine dakterrassen parken, woonwijken, bedrijventerreinen, zowel in nieuwbouwsituaties als bij renovatie van groen erfgoed.

Prommenz Infra logo

Infra

Infra is meer dan een weg alleen. Infra is het netwerk voor een mobiele en stabiele samenleving. ‌De engineering van woonwijken, bedrijventerreinen, begraafplaatsen, winkelcentra of natuurgebieden pakken wij met een frisse en nuchtere kijk op.

Logo afdeling Ruimte & Ontwikkeling

Ruimte & Ontwikkeling

Om van een weiland tot een nieuwbouwplan te komen, begint het proces lang voor de eerste paal de grond in kan. In dat proces komen ontwikkelaars, beleidsmakers, particulieren, bestuurders, politiek en techniek samen.

Afdeling Milieu logo

Milieu

Elk project begint met inzicht in huidige kwaliteit van grond- of bouwstof. ‌De milieukwaliteit is inmiddels een onmiskenbaar facet van het gehele bouwproces. ‌Prommenz heeft de expertise om het juiste inzicht te bieden in de kwaliteit van de bodem.

Prommenz Survey logo

Survey

De traditionele wijze van meten vult Prommenz in met de moderne apparatuur. Prommenz zorgt voor nauwkeurige 3D modellering door middel van monitoring en maatvoering van zowel infrastructuur als vastgoed.

Smit Groenadvies logo

Smit Groenadvies

Bij elk project stellen wij het groen, duurzaamheid en natuur voorop. Wij ontwerpen en adviseren in de publieke en private sector op het gebied van nieuwe woningbouw ontwikkelingen, recreatiegebieden, sportcomplexen, natuurgebieden en openbare ruimte.

Smit Ecologie logo

Smit Ecologie

Het beheer en onderhoud, maar ook de ontwikkeling van nieuwe natuur is een belangrijk aspect voor het behouden en versterken van de biodiversiteit.

Heeft u vragen of bent u benieuwd of wij u met een vraagstuk kunnen helpen?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met u mee!