La Forêt Doorn

La foret doorn 1 ontwerp

Stijlvol wonen in een groene omgeving

Midden in een bosrijk villagebied in Doorn wordt La Forêt, een nieuwbouwcomplex van 10 zeer ruime appartementen naar idee van Inbo Architecten, gerealiseerd.


Het entreegebied, met de hellingbaan naar de parkeerkelder en parkeerplaatsen in halfverharding zal een uitstraling krijgen wat past bij de bosrijke groene omgeving. Aanwezige en nieuwe bomen komen in een onderbegroeiing met bosbeplanting te staan.

De tuin aan de achterzijde van het gebouw krijgt een groot gazon met daarin vrijstaande mooie gehandhaafde bomen. Daarnaast heeft de tuin diverse terrassen met zitgelegenheid die gunstig gesitueerd zijn in de zon. De terrassen zijn onderling verbonden door de wandelpaden.

Gerelateerde projecten

Schetsontwerp Leeghwaterpark

Nagele

Groot Vennep